Εταιρεία

/Εταιρεία

Ανακύκλωση Πλαστικού | Ανακύκλωση Πλαστικών | Ανακύκλωση Χαρτιού

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Με πολυετή παρουσία στο χώρο της ανακύκλωσης πλαστικού, χαρτιού και υφασμάτων η εταιρεία μας, ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΣΙΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αναπτύσσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 1978, η εταιρεία μας έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο το εμπόριο, τη συλλογή, τη διαλογή, τη μεταφορά και την επεξεργασία ανακυκλώσιμων υλικών πλαστικού, χαρτιού, υφασμάτων, ρακών κ.ά. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον τομέα της αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων.

Από την ημέρα ίδρυσής μας, η πορεία μας ήταν πάντα ανοδική και επιτυχής, με αποτέλεσμα να καθιερωθούμε ως ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο της ανακύκλωσης πλαστικού, χαρτιού και υφασμάτων.

Με σταθερή ανοδική πορεία, καταφέραμε να δραστηριοποιούμαστε σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητα στα προϊόντα μας, χάρη στην πλήρως οργανωμένη υποδομή μας και στο έμπειρο προσωπικό μας.

Σήμερα η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΣΙΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. -με έδρα στη Θεσσαλονίκη- είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τις ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Προσφέρουμε υπηρεσίες ανακύκλωσης πλαστικού, χαρτιού και υφασμάτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες όλων των επιχειρήσεων, ενώ απευθυνόμαστε στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με μοναδικό μας στόχο τη μακροχρόνια συνεργασία με όλους τους συνεργάτες μας.

Πιστοποιήσεις