Ανακύκλωση Πλαστικού

//Ανακύκλωση Πλαστικού

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ

Ανακυκλωμένες Πρώτες Ύλες Πλαστικού

Εδώ και 20 χρόνια, δραστηριοποιούμαστε ανελλιπώς στο χώρο της ανακύκλωσης πλαστικών ειδών. Συγκεκριμένα, επεξεργαζόμαστε την άχρηστη πλαστική ύλη (scrap πλαστικού) σε διάφορες ποιότητες, χρώματα και μορφές (π.χ. κόκκοι, τρίμματα). Η άχρηστη πλαστική ύλη μπορεί να προέρχεται από πλαστικούς κουβάδες ή νάιλον σακούλες, που ενδεχομένως έχουν κατασκευαστεί από πολυπροπυλένιο (PP), πολυαιθυλένιο (LDPE, HDPE), πολυστερίνη (ΕPS). Ανακυκλώνουμε και επεξεργαζόμαστε, επίσης, πλαστικά υλικά όπως PET, PC, BOPP, PVC, PMMA κ.ά.

Κομβικό σημείο στην όλη διαδικασία της ανακύκλωσης πλαστικού αποτελεί ο προσεκτικός διαχωρισμός της μεγάλης ποικιλία των πλαστικών υλών, ώστε να επιλεγούν εκείνες που θα αξιοποιηθούν. Η εταιρεία μας αποδίδει μεγάλη σημασία στο στάδιο του διαχωρισμού των υλικών.

Ανακύκλωση Πλαστικού
Ανακύκλωση Πλαστικού

Διαχωρίζουμε και πλένουμε τα πλαστικά υλικά, βελτιστοποιώντας τη διαδικασία ανακύκλωσής τους. Μετά τον ενδελεχή διαχωρισμό και τον τεμαχισμό τους, τα πλαστικά οδηγούνται στους αρμόδιους αποδέκτες και το συμπιεστή, για την τελική μετατροπή τους σε νέα εμπορεύσιμα προϊόντα. Έτσι, επαναχρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία, που είναι και ο στόχος της ανακύκλωσής τους.

Με μακρόχρονη εμπειρία και άρτια εξειδίκευση, δραστηριοποιούμαστε στην ανακύκλωση πλαστικών ειδών, περήφανοι για τη συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπροσθέτως, οι υπηρεσίες μας είναι εξαιρετικά επωφελείς οικονομικά για τους πελάτες μας, τις επιχειρήσεις δηλαδή που μας εμπιστεύονται. Το πλαστικό έχει πολύ μεγάλη χρήση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Είναι υλικό υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, χαμηλής τιμής και πολύ πρακτικό και χρήσιμο για τη συσκευασία πολλών προϊόντων. Ταυτόχρονα, όμως, έχει πολύ αργή αποδόμηση, κάτι που το καθιστά βασικό συστατικό της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Videos